Skip navigation
eu
en
es
Desplegar navegaci�n
Página de inicio
LISTAR
» Colecciones y tipos de publicación
» Fecha de publicación
» Autores
» Títulos
» Materias
Mi DSPACE
ACCEDER
REGISTRARSE
MÁS INFORMACIÓN
» Ayuda
» ¿Qué es el repositorio?
» Derechos de autor Sherpa/Romeo
» Contacto
Buscar:
Búsqueda avanzada »
AZTI
Buscar
Buscar en:
Todo DSpace
Investigación (Producción científica)
Artículos científicos
Capítulos de libros
Documentos de trabajo
Libros
Plublicaciones técnicas
Tesis doctorales
por
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Palabras clave
Fecha publicado
Resumen
Igual a
Contiene
No igual a
No contiene
Añadir filtros:
Titulo
Autor
Palabras clave
Fecha publicado
Resumen
Igual a
Contiene
No igual a
No contiene
Resultados 1-10 de 38.
Anterior
1
2
3
4
Siguiente
Resultados por ítem:
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2021
High-pressure pretreatment in albacore (Thunnus alalunga) for reducing freeze-driven weight losses with minimal quality changes
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2020
Evolution of quality parameters of high pressure processing (HPP) pretreated albacore (Thunnus alalunga) during long-term frozen storage
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2020
Application of High Pressure Processing After Freezing (Before Frozen Storage) or Before Thawing in Frozen Albacore Tuna (Thunnus alalunga)
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2020
Efficient isolation of Campylobacter bacteriophages from chicken skin, analysis of several isolation protocols
Nafarrate, Ibai
;
Mateo, Estibaliz
;
Amarita, Felix
;
Martinez de Maranon, Inigo
;
Lasagabaster, Amaia
2015
Impact of high pressure homogenisation (HPH) on inulin gelling properties, stability and development during storage
Alvarez-Sabatel, Saioa
;
Martinez de Maranon, Inigo
;
Arboleya, Juan-Carlos
2020
IMPACT OF OSCILLATING MAGNETIC FIELD ASSISTED FREEZING ON Lactobacillus plantarum VIABILITY: EFFECTS OF FROZEN STORAGE TIME AND FREEZE-THAW REPETITIONS
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2023
Identification and applicability of emoji appropriate to describe food experiences in child-centred studies: A comparison between food names and images
da Quinta, Noelia
;
Rios, Yolanda
;
Baranda, Ana
;
Martinez de Maranon, Inigo
2021
High-pressure pretreatment in albacore (Thunnus alalunga) for reducing freeze-driven weight losses with minimal quality changes
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2023
What is behind a facial emoji? The effects of context, age, and gender on children?s understanding of emoji
da Quinta, Noelia
;
Santa Cruz, Elena
;
Rios, Yolanda
;
Alfaro, Begoña
;
Martinez de Maranon, Inigo
2018
Impact of oil and inulin content on the stability and rheological properties of mayonnaise-like emulsions processed by rotor-stator homogenisation or high pressure homogenisation (HPH)
Alvarez-Sabatel, Saioa
;
Martinez de Maranon, Inigo
;
Arboleya, Juan-Carlos
Refinar
Autor
9
Puertolas, Eduardo
8
Lasagabaster, Amaia
7
Cartagena, Lucia
6
Luz Artiguez, Mari
5
Baranda, Ana
4
Lavilla, Maria
3
Arboleya, Juan-Carlos
3
Olabarrieta, Idoia
2
Alvarez-Sabatel, Saioa
2
Arboleya, Juan-Carlos
.
sigu. >