Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://dspace.azti.es/handle/24689/709
Item honetako fitxategiak:
Ez dago item honi loturiko fitxategirik
Titulua: Identification of bioactive peptides in raw sheep milk ripened cheese by mass spectrometry combined with quantitative structure activity relationship (QSAR) Analysis.
Egilea: Sagardia, I.; Iloro, I.; Elortza, F.; Bald, Carlos
Zitazioa: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, 2010, 150, S60
Gako-hitzak: Cheese; Antihypertensive peptides; Peptidomics; ACE; MALDI-TOF; QSAR; INHIBITORY PEPTIDES
Gordailuaren-data: 2010
Argitalpen: ELSEVIER SCIENCE BV
Dokumentu mota: Meeting Abstract
Hizkuntza: Ingelesa
DOI: 10.1016/j.jbiotec.2010.08.158
URI: http://dspace.azti.es/handle/24689/709
ISSN: 0168-1656
Bildumetan azaltzen da:Artículos científicos



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.