Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://dspace.azti.es/handle/24689/1029
Item honetako fitxategiak:
Ez dago item honi loturiko fitxategirik
Titulua: The effect of dietary carbohydrates and polyunsaturated fatty acids on red blood cell membrane lipid profile in a cohort of cancer patients
Egilea: Tueros, Itziar; Amezaga, Javier; Roux, F.; Arranz, Sara; Larraioz, A. and Ugartemendia, G.; Urruticoechea, A.; Ferreri, C.; Uriarte, M.
Zitazioa: PROCEEDINGS OF THE NUTRITION SOCIETY, 2019, 78, E20
Gordailuaren-data: 2019
Argitalpen: CAMBRIDGE UNIV PRESS
Dokumentu mota: Meeting Abstract
Hizkuntza: 
DOI: 10.1017/S0029665119000247
URI: http://dspace.azti.es/handle/24689/1029
ISSN: 0029-6651
E-ISSN: 1475-2719
Bildumetan azaltzen da:Artículos científicos



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.